Григор Димитров даде интервю за сайта на Western & Southern

...
Григор Димитров даде интервю за сайта на Western & Southern
Коментари Харесай

Григор Димитров: Най-важно е да си добър човек, всичко останало идва след това

Григор Димитров даде изявление за уеб страницата на Western & Southern Open. Българинът съобщи, че тенисистите не са специфични и няма значение какъв брой добър състезател си, в случай че не си добър човек.

" Може да си най-великият тенисист на света, само че в случай че не си добър човек, следователно скърбя, само че това не ми прави положително усещане. Най-важното е да бъдеш добър човек, всичко останало идва по-късно " съобщи първенецът на Western & Southern Open за 2017 г, представен от TennisKafe.com.

Димитров изрази мнението, че в него и останалите играчи от Тура няма нищо особено също така, че умеят да играят тенис добре. " Не сме по-различни от останалите. Просто сме положителни на тенис, това е ", споделя първата ни ракета.

Българинът съобщи също, че тенисът надалеч не е единственото значимо нещо в живота. Димитров осъзнава напълно ясно, че няма да е постоянно на корта и че ще пристигна миг, в който ще се наложи да се сбогува с обичаната игра. " Тенисът е доста значим, само че в последна сметка няма да играем постоянно. Това е единствено дребна част от нашия живот ", показа някогашният номер 3 в света.

Димитров описа и какво прави Мастърс шампионата в Синсинати по-специален в неговите очи. " Всеки път, когато съм в Синсинати, се усещам в свои води, изцяло спокоен съм. Имаш лична кола разполагаем, разхождаш се из града, прекарваш време с другари, срещаш се с локалните. Това е доста положително преживяване, което ме прави благополучен, дава ми сила и ми оказва помощ да бъда по-креативен на корта. Седмицата, в която завоювах купата на шампионата, бе една от най-невероятните в живота ми. Спомням си безусловно всичко, ден по ден ", описа полуфиналистът на Australian Open за 2017 година

В момента Димитров се приготвя за началото на US Open, където ще започва като 14-и подложен в схемата.
 Григор Димитров: Не изпитвам скрупули за решението си да играя на
Григор Димитров: Не изпитвам скрупули за решението си да играя на " Адрия Тур "

" Никога не съм отказвал да вземам участие, когато става въпрос за събития, които целят да подкрепят нашия спорт, когато желанията са положителни "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР