Грета Тунберг твърди, че най-вероятно е болна от коронавирус. Тя

...
Грета Тунберг твърди, че най-вероятно е болна от коронавирус. Тя
Коментари Харесай

Грета Тунберг разтресе мрежата с признание: Имам коронавирус! СНИМКА

Грета Тунберг твърди, че най-вероятно е болна от ковид. Тя се е изолирала дружно с татко си Сванте Тунберг, който също демонстрира признаци, предава Daily Mail.

Симптомите им се появили малко откакто се прибрали от обиколка по Европа. И двамата са се изолирали за две седмици. Те пътуваха малко преди изключителното състояние да бъде наложено от доста държавни управления на целия континент в опит да спрат разпространяването на вируса.

В обява в "Инстаграм ", Грета споделя, че болките в гърлото и сухата кашлица са се появили откакто се е прибрала от Брюксел. Тя е надалеч по-загрижена за татко си, който твърди, че е имал и температура.

"В последните две седмици бях изолирана, а по-късно се разболях от вируса. Прибрах се от централна Европа и се изолирах от първия ден, тъй като не желаех да подлагам никого на риск. След няколко дни започнах да имам признаци ", изяснява активистката в персоналния си профил.

Грета твърди, че не се е чувствала напълно болна първоначално, само че татко й е бил надалеч по-зле от нея. Тя и татко й живеят в апартамент чартърен от 10 дни, с цел да са надалеч от дребната й сестричка и майка й.

Тя подчертава на това какъв брой елементарно е да се съобщи инфекцията, без даже да осъзнаваш.

"Опасно е, тъй като не знаеш дали и ти го имаш. Ако не бяхме получили признаците дружно с татко ми, може би даже не бих го забелязала, че съм болна. Много хора въобще не усещат признаци или доста леки признаци, само че това може да бъде заразно ", добави Тунберг.

В обществените медии младежът прикани младежите да се подложат на самоизолация и да защитят групите с по-голям риск от болестта.

Тунберг продължи да изяснява, че в Швеция пациентите не могат да бъдат тествани за COVID-19, в случай че не е належащо болнично лекуване.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР