Грешка на стажантка в На кафе“ се превърна в повод

...
Грешка на стажантка в На кафе“ се превърна в повод
Коментари Харесай

Калпава стажантка изкарала Гала с 6 пръста

Грешка на стажантка в „ На кафе “ се трансформира в мотив за може би най-абсурдната клевета, пускана за звездата на Нова телевизия Гала. А тя е, че водещата има 6 пръста на едната си ръка.

Цялата история стартира преди 10 дни, когато дамата и дъщеричката на панелиста Жоро Блажев гостуваха изненадващо в студиото на предаването. Моментът е бил отразен с доста фотоси, в която Гала държи бебето, само че никоя не била задоволително подобаваща за обществените мрежи.

Стажантка на предаването решила да сплоти два фрагмента в един най-благоприятен, само че до момента в който правила това,

не запомнила да дооправи ръката на водещата.

Така в обществените мрежи се появила фотография, на която пръстите ѝ в действителност наподобяват 6.



Не закъсняха реакциите и на медиите - появи се публикация със заглавие, че на Гала ѝ е поникнал спомагателен пръст, в която се споделя, че тя

очевидно не е доста добра в боравенето с Фотошоп.

Блажев обаче подчертава, че това очевидно се е приело буквално от много хора. Той съобщи, че прословутия конгрес „ БГ мама ” тече оживена полемика по тематиката. На него самия му се наложило персонално да дава отговор на питания какъв брой пръста има шефката му.

Гала се оказа пък най-засегната не от спекулациите за броя на пръстите си, а от догатката, че не се оправя с компютрите.

Журналистката Криси Патрашкова пък побърза да напомни любопитния факт, че популярният български публицист Йордан Радичков е роден с шест пръста на единия крайник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР