Греховната мечта на цяло поколение подрастващи и мъже от началото

...
Греховната мечта на цяло поколение подрастващи и мъже от началото
Коментари Харесай

Памела Андерсън причаква Путин по минижуп във Владивосток

Греховната фантазия нацяло потомство подрастващи и мъже от началото на 90-те години на предишния век- Памела Андерсън- дойде във Владивосток, само че към този момент не в амплоато си на актриса по бикини, а като буйна защитничка на дивите животни, заяви НТВ. За страдание на своите домакини, Памела не носеше познатия си актьорски плажен костюм, а бе избрала стилна черна рокля. За да не бъде разочарованието цялостно, тя въпреки всичко сподели строен крайник и част от обилния си в миналото бюст. Така че формалните лица на Източния стопански конгрес май се почувстваха като възпитаници, наблюдаващи с боязън извивките на тялото й.

Появата на известната русокоска провокира осезаемо стимулиране на мъжката половина от гостите на форума–нещо, което не бе видяно преди нейното появяване. „ Спасителката от Малибу” продаде на търг за 3 милиона рубли един от атрибутите си от кино лентата поради дивите животни и тяхното избавление.

Тя продължи със събирането на средства, като разгласи, че ще танцува с всеки искащ, стига да заплати сумата от 500 000 рубли за това наслаждение. Не стана ясно дълъг ли е описът на искащите да притиснат в обятията си известната актриса.

Само часове откакто Памела дойде във Владивосток, на форума дойде и съветския президент Владимир Путин. Той също ще взе участие в работата на форума, като до момента няма информация дали в програмата му е включена и среща с Памела Андерсън.

Превод:БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР