Грег Гутфелд от Fox започва сексистки изказвания, предполагайки, че престъпленията ще „изчезнат“, ако жените си отидат

...
Един от водещите водещи на Fox News каза, че много
Коментари Харесай

Един от водещите водещи на Fox News каза, че много от световните проблеми ще бъдат решени, ако жените изчезнат от планетата.

Грег Гутфелд, постоянният шут на десния канал, който наскоро бе повишен в водещ на своя собствен час в най-гледаното време, направи серия от нагло сексистки коментари в понеделнишкото издание на „Петте“ по време на дискусия за грабежите.

Докато видеозаписът от камерите за наблюдение показваше разбиване и грабеж, случило се през уикенда в Лос Анджелис Нордстром, Гутфелд започна да се изказва, представяйки жените като меки към престъпността и на практика обвинявайки целия пол за предполагаеми политики, които биха предотвратили извършването на такива престъпления .

„Какво би се случило, ако всички жени си вземат седмица почивка за дами и отидат на Венера... Колко от тези проблеми все още ще съществуват?“ — учуди се Гутфелд на глас.

Гутфелд, който допусна възможността да се появят нови проблеми в отсъствието на жени, уверено твърди, че „разбиването и грабежите“ и „разпространеният рецидивизъм“ ще „изчезнат“.

В един момент по време на дискусията Гутфелд призна, че това, което казва, може да не се хареса на Джанин Пиро, ко-водеща на „Петте“, която преди това е работила като прокурор и е била съдия в щата Ню Йорк .

„Знам, че това е обидно за съдията, защото тя мисли като пич“, пошегува се Гутфелд.

Гутфелд завърши изказванията си, като извика: „Това, което казвам е, че станахме толкова меки и това е, защото решихме, че дисциплината и наказанието са погрешни.“

Говорител на Fox News не отговори на искане за коментар във вторник.

Гутфелд не е непознат за противоречията, след като направи редица коментари по време на престоя си във Fox News, които предизвикаха значителна обратна реакция.

Само миналия месец Белият дом осъди Fox News за коментарите на Гутфелд относно Холокоста, описвайки забележките като „ужасна, опасна и крайна лъжа“, която „оскърбява паметта на милионите хора, пострадали от злините“, извършени от Нацисткият режим на Адолф Хитлер.

Гутфелд така и не се извини и Fox News не коментира.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР