Great Photo, Lovely Life Суров и въздействащ нов документален филм

...
Great Photo, Lovely Life Суров и въздействащ нов документален филм
Коментари Харесай

Домашно кино | Завръщане в 1999 г. и нова комедия The Family Plan с Марк Уолбърг

Great Photo, Lovely Life Суров и въздействащ нов документален филм на HBO, който споделя за фотожурналистката Аманда Мустард, проверяваща десетилетията на полово принуждение, осъществено от нейния дядо. Използвайки трогателни и почтени изявленията, остарели фотоси и домашни видеоклипове, Мустард се пробва да разплете заплетената мрежа от секрети, да махне покривалото на мълчанието, съучастието и страха и да прекъсне един път вечно цикъла на контузиите сред поколенията.

Премиера, HBO Max, 5 декември

Analog Squad Всички към момента имаме ярки мемоари от последната година на 90-те и интервалът, в който аналоговата ера е на път да избледнее с идването на новото хилядолетие. Netflix ни придвижва още веднъж в 1999 година - времето, когато мобилните телефони бяха предопределени единствено за диалози, а хората се тревожеха, че светът може да свърши поради така наречен грешката Y2K (Year of 2000), посредством покъртителен сериал, проследяващ обратите в живота на едно семейство на фона на изменящия се свят. Мъж на междинна възраст и тежко болният му татко са се отчуждили през годините. Сега младият Понг взема решение, че разполага с финален късмет да накара татко си да се гордее с него и взема решение да импровизира, като показа група хора за свое подправено семейство. Дали ще могат да го заблудят и какво толкоз може да се обърка?

Премиера, Netflix, 7 декември
Реклама
The Family Plan В новата шпионска комедия на Apple TV+ Марк Уолбърг е в ролята на Дан Морган, предан брачен партньор и татко на три деца, който обича спокойния си живот в предградията. Но когато врагове от предишното му се появяват ненадейно, с цел да го преследват, Дан е заставен да вкара небрежно в минивана нищо неподозиращата си брачна половинка (Мишел Монаган), ядосаната си щерка, сина младеж и 10-месечно бебе. Оказва се, че той не всеки път е бил елементарен продавач на коли - в миналото е бил първокласен палач, претрупан със задачата да отстрани най-смъртоносните закани в света.

Премиера, Apple TV+, 15 декември


Свързани публикации Домашно кино | Филми със звездни актьорски сформира: Leave the World Behind и May December 1 декември 2023, 06:46 Домашно кино | биографичен филм за Силвестър Сталоун и Годзила със сериал 24 ноември 2023, 06:09
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР