Греъм Потър трябваше да омаловажава допълнителните спекулации за бъдещето си

...
Греъм Потър трябваше да омаловажава допълнителните спекулации за бъдещето си
Коментари Харесай

Греъм Потър: Имам пълната подкрепа на борда

Греъм Потър трябваше да омаловажава спомагателните спекулации за бъдещето си в клуба след продължителната серия от неприятна форма, която го сложи под напън, преди домакинския мач на Челси от Висшата лига против Кристъл Палас. Въпреки възходящото напрежение върху Потър, той не е доста угрижен.

" Винаги има въпроси, в случай че не получавате резултати. Бях под напън след две загуби преди паузата на Световното състезание и това е от медиите. По отношение на борда, имах цялостна поддръжка, само че не съм доверчив. Ако някой, за който работя, счита, че казусът е в мен, той има цялостното право да каже: " Благодаря ви доста, само че не работи ". Приемам това.

Доколкото виждам, те са експерти, виновни и почтени. Ние сме в неприятен миг и имаме провокации, всеки страда от това. Януари постоянно е комплициран, без значение къде се намирате, тъй като прозорецът е отворен и хората са си хора, само че не виждам никакви проблеми в това отношение. Имам поддръжката на момчетата и те имат моята. Просто би трябвало да продължим да работим ", показа Потър.

Животът като старши треньор на Челси стартира добре за Потър, откакто той напусна Брайтън в посока  " Стамфорд Бридж ", за да размени Томас Тухел през септември 2022 година, само че рецесия с травма съответства с наистина лоша форма. " Сините " са на 10-то място в таблицата на Висшата лига и изгубиха от Фулъм последния път, в мач, в който новото попълнение Жоао Феликс беше изпъден в своя дебют.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР