Гръцките власти арестуваха двадесет и двама души за незаконно използване

...
Гръцките власти арестуваха двадесет и двама души за незаконно използване
Коментари Харесай

Арести в Гърция заради присвояване на плажна ивица

Гръцките управляващи арестуваха двадесет и двама души за нелегално потребление на плажни зони на известни туристически дестинации в страната, заяви електронното издание на гръцкия в. „ Катимерини “.

На островите Парос, Миконос и Родос в Егейско море проверяващите откриха нарушавания, свързани със заемането на брега с чадъри и шезлонги без позволение, потребление на зона, която попада под защитни археологически разпореждания, както и възпрепятстване на достъпа на плажуващите до морето посредством слагане на чадъри и шезлонги на разстояние по-малко от пет метра от бреговата линия. 

Гръцката полиция задържа виновните за тези нарушавания притежатели и краткотрайни шефове на плажните заведения.

След всеобщо неодобрение на жители за неналичието на свободно и гратис място за плажуване на публичните плажове държавните органи в Гърция организират интензивни инспекции за съблюдаване на законодателството във връзка с потреблението на морския бряг от страна на юридически и физически лица. Преди няколко седмици недоволството на жителите се разрасна и в протестни манифестации на разнообразни туристически дестинации с апел за безвъзмездни и налични плажове в Гърция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР