Гръцките медии обявиха имената на тримата футболисти, които бяха на

...
Гръцките медии обявиха имената на тримата футболисти, които бяха на
Коментари Харесай

Скандал в Гърция! Полицията излови трима футболисти на Олимапиакос да купонясват на COVID парти в луксозен хотел

Гръцките медии оповестиха имената на тримата футболисти, които бяха на скандалното Коронавирус празненство проведено в Атина.

Нелегалният ваучър проведен в първокласен хотел в Сигру докара съществени проблеми на няколко от играчите на гръцкия гранд.

Според MEGA това са Рубен Семедо, Лазар Рангелович и Бруно.

Хотелът беше „ атакуван” от полицията в ранните часове в понеделник. Полицията е осведомена от жител, който от своя страна е получил информация от обществените мрежи, че ще се организира празненство в хотел в Неос Космос.

Полицията дойде на мястото към 02:30 часа през нощта и се качи на 8-мия етаж на хотела, където откри не един или двама, а 31 души на шумно развлечение без да съблюдават протиепидемичните ограничения наложени поради пандемията от ковид.

31 санкции от 300 евро за неизползване на маска бяха неотложно написани, а 24-годишно момче е било задържано като уредник на празненството. Той е бил санкциониран с 3000 евро.

Припомняме ви, че сега Гърция е под цялостна карантина, като напускането на домовете е позволено единствено в незабавни случаи с нужната декларация или стартиране на смс.

Според последна информация тримата футболисти на Олимпиакос са отнесли солидни санкции от отбора, като към момента се обмислят по-сериозни ограничения поради държанието им, което беше несъмнено като безконтролно.

Това обаче не се отрази на присъединяване им в националните тимове, като Семедо облече екипа на Португалия, а Рангелович получи първа повиквателна за представителния отбор на Сърбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР