Гръцки капан дебне хиляди нашенци, решили да слеят празниците си

...
Гръцки капан дебне хиляди нашенци, решили да слеят празниците си
Коментари Харесай

Гръцки капан за Гергьовден дебне хиляди нашенци. Ценни съвети!

Гръцки капан дебне хиляди нашенци, решили да слеят празниците си сред 1 и 6 май и да почиват в Гърция. За това сигнализира Габриела Руменова от платформата " Ние потребителите ", съобщи БЛИЦ.

Ето какво оповестяват от организацията:
-->
Много българи избраха да обединят почивните дни към 1 и 6 май, с цел да ги прекарат в Гърция. Техните проекти обаче може да се трансформират поради плануваните за на следващия ден всеобщи протестни дейности, които съответстват и с формалното разкриване на новия туристически сезон в Южната ни съседка.

Очаква се моряците да спрат работата на пристанищата и всички кораби и фериботи да останат на място в продължение нацяло денонощие.

Повечето българи се придвижват с колите си до водните сектори, само че за достъпа до островите несъмнено разчитат на морския превоз.

В случай че сте възнамерявали напредване с ферибот, е потребно да имате поради опциите, с които разполагате.

Ако сте закупили билет за пътешестване с ферибот или транспортен съд, компанията най-вероятно към този момент ви е уведомила за преустановяването на работата им поради идната стачка.

Тези от вас, които към момента не са взели билета си на хартия, да не го вършат, а да изискат да го анулират и да получат парите си назад. В случай че билетите към този момент са у вас, би трябвало да ги върнете и да подадете поръчка за възобновяване на сумата.

Възможен вид е да опитате да измененията датата на пътуването, само че имайте поради, че разписанията на фериботите в дните след стачката също могат да бъдат наранени. Опция е и да презаверите билетите за идващото посещаване – свое или на близки и познати, защото хубавите месеци предстоят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР