Гръцки джип успя да се промъкне в пешеходната зона до

...
Гръцки джип успя да се промъкне в пешеходната зона до
Коментари Харесай

Нагъл гръцки баровец задръсти пешеходната в Пловдив с джипа си, а при поява на ченгетата започна: “Охи, охи“

Гръцки джип съумя да се промъкне в пешеходната зона до Главната улица и Капана и да паркира най-безцеремонно посред пешеходци. След " образцовото " нахлуване и прекъсване в неразрешена зона, водачът умерено слязъл и отишъл да утоли жадност в прилежащото кафене. Пловдивчани, които са станали извънредно нетолерантни към подобен вид прояви, понечили да снимат нарушителя, който по никакъв начин не се трогнал от гражданския " фотоинтерес ", написа Трафик нюз бг.
Не след дълго изведнъж се повили служители на реда, а при техния тип кафеджията скочил от масата и се затичал, викайки " Охи, охи ". След къс мултиезичен спор, гъркът потеглил.
" Не знам по какъв начин е влезнал, само че на излизане от зоната...едвам се качи, вратата му опря в парапета на обекта начело ", споделя безсънен жител, станал очевидец на обстановката. Той разяснява, че процедурата по събираемост на санкции от чужденци е тромава, само че прави оценка, че униформените са изгонили возилото и притежателя му.
Достъпът до зоната зад Джумая джамия е стеснен с колчета, само че има и преносимо, което да разрешава прекосяване за задачите на товаро-разтоварителна активност. Кой е операторът на колчето обаче не е ясно, само че пък явно режимът не е от най-удачните.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР