Гръцки бизнесмен ползвал услугите на майстор на автомобилни табели в

...
Гръцки бизнесмен ползвал услугите на майстор на автомобилни табели в
Коментари Харесай

На ГКПП „Маказа“ хванаха гръцки бизнесмен в голяма издънка

Гръцки предприемач употребил услугите на занаятчия на автомобилни табели в Атина, с цел да премине в България, само че внимателен чиновник на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “ го разкри и последва серия от проблеми за бизнесмена, ползващ менте номер.

Роденият в Кавала А. К., който е шеф на записана в София компания, е приет от съда за отговорен в това, че при ръководство на служебния автомобил, на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, си служил с предна табела, неиздадена от съответните органи.

Предният номер би откраднат в Гърция през лятото, написа 24rodopi.com. За кражбата А. К. уведомил съответните гръцки управляващи, като въз основа на известието, посредством Шенгенската осведомителна система табелата била оповестена за търсене. В работилница в Атина предприемачът поръчал да му изготвят друга табела с постоянния регистрационен номер на колата, която той сложил начело на колата си вместо откраднатата.

Граничен служител на реда обаче ревизирал влизащия в България автомобил и открил противоречие на табелата със общоприетите български табели.
Бизнесменът ще заплати санкция в размер на 1 000 лв.. Той следва да заплати и по сметка РГДП Смолян 49.30 лева, представляващи разходи по делото за експерт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР