„Гранична полиция” е допуснала половин самолет с пътници да влезе

...
„Гранична полиция” е допуснала половин самолет с пътници да влезе
Коментари Харесай

Страшен гаф на Гранична полиция! Пуснали половин самолет пътници без никаква проверка

„ Гранична полиция” е позволила половин аероплан с пасажери да влезе в България, без да бъдат тествани паспортите им. Скандалният случай беше доказан от вътрешния министър Валентин Радев, който е разпоредил инспекция, оповестява bTV.
Пътниците пътували с полет на самолетна компания „ България еър” от Париж до София на 20 март. Според видеозаписи от летището граничните служители на реда са обработили полета от Прага, кацнал 10 минути по-рано и по неразбираеми към този момент аргументи всички шест гишета останали празни за повече от 10 минути. Така повече от половината пасажери от Париж влизат в страната, без да бъдат тествани.
Граничните служители на реда ревизират втората половина от пасажерите, само че не връщат за инспекции влезлите пренос. Според вътрешния министър това не е първият сходен случай и шефът на „ Гранична полиция” може да се раздели с поста си.
„ Преди това имаше различен случай, имаше инспекция там и аз ще ревизира какво стана, всички ли бяха осъдени по веригата. В сходен случай не ставаше въпрос за аероплан, а единствено за пропускане на един жител. Сега разбирам,че целият аероплан не е бил проверен”, означи вътрешният министър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР