Грандиозен скандал разтърси морето.Туристи са били изгонени от сянката в

...
Грандиозен скандал разтърси морето.Туристи са били изгонени от сянката в
Коментари Харесай

Грандиозен скандал! Изгониха туристи от наш плаж заради чадър

Грандиозен скандал раздруса морето.Туристи са били изгонени от " сянката " в платена зона на плаж по Северното Черноморие. А повода е безумна - поискали да наемат за прилагане единствено чадър. Това излиза наяве от Фейсбук групата " Ние потребителите ".

Плажът се намира директно до къмпинг Св. Георги - The Pirates Beach (с жълти чадъри от плат), а на табела ясно е написано, че оферират комплект от чадър и два шезлонга против 30 лева и единствено чадър за 10 лева

Ето какво споделя дама от подложената на обидно отношение компания:

" След като се настанихме на един от чадърите, към нас се приближи господин с ефирна походка с думите: " Добър ден, хайде в този момент да ми платите. " На въпроса: " Колко Ви изискуем за чадъра? " отговори, че изискуем 30 лева "

Последва неприятна дискусия, която няма да разказвам детайлно, само че резултатът беше, че бяхме ИЗГОНЕНИ от " сянката МУ ". Доводите бяха, че " в случай че всеки по този начин си изиска по един чадър, какво ще ги вършим тези шезлонги " и впрочем, граничещи с цялостен идиотизъм причини.Мисля, че е ненужно да загатвам какъв брой неуместна и обидна бе цялата обстановка. "

За случая към този момент е сезирано Министерство на туризма.

Комисия за отбрана на потребителите също ще би трябвало да свърши своята работа. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР