Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия

...
Grand Theft Auto V Premium Edition е неочаквана нова версия
Коментари Харесай

Grand Theft Auto V Premium Edition очевидно е нещо реално

Grand Theft Auto V Premium Edition е непредвидена нова версия на едноименната гангстерска игра, която ще излезе за PS4 и Xbox One. Преработката на шлагера на Rockstar от 2013 година бе видяна на немския уебсайт на Amazon .

Новото издание в началото бе заложено за края на март, само че в този момент наподобява, че издателят е преместил датата в април . А какво в действителност ще ни донесе то?

Както може да очаквате, Grand Theft Auto V Premium Edition съдържа базовата игра плюс цялото в допълнение наличие дружно с пакета Criminal Enterprise Starter Pack. Всичките DLC-та са за GTA Online, защото Rockstar по този начин и не благоволи да пусне сингъл съставен елемент на играта.

Наскоро Take-Two разгласи, че от GTA V към този момент са продадени над 90 милиона копия , само че в случай че към момента не притежавате играта, първо – поздравления, тъй като игрите с отворен свят не са нищо друго от неизживения пубертет на гейминга, и второ – въпреки всичко може да го извършите с Grand Theft Auto V Premium Edition.

Наскоро пък се заприказва, че Grand Theft Auto VI към този момент се създава с кодовото име Project Americas и ще ни придвижи в Маями. Работата по играта наподобява обаче протича доста постепенно и Rockstar наподобява се цели в премиера през 2022 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР