Гран При на Италия може би ще е тежко състезание

...
Гран При на Италия може би ще е тежко състезание
Коментари Харесай

В Италия: Ферари е най-напред с колата за сезон 2023!

Гран При на Италия може би ще е тежко съревнование за водачите на Ферари, само че италианските медии знаят, че борбата във Формула 1 не стопира и в края на този сезон към този момент се приготвя показване за идващия. Затова и вестник Corriere della Sera се опита да окуражи тифозите с информацията, че Скудерията е на първо време в подготовката на автомобила си за сезон 2023. Колите за следващата година ще са основани на колите от този сезон и еволюцията на F1-75 ще даде мощно оръжие в ръцете на Шарл Леклер и Карлос Сайнц за началото на идната акция.

Но, както видяхме и тази година, това не е задоволително – Ферари разполагаше с най-хубавия автомобил и при започване на този сезон, само че в този момент е в ролята на догонващ както в класирането на водачите, по този начин и в това на конструкторите.

В хода на 2022 главният проблем на F1-75 се оказа неналичието на висока оптималната скорост на вършиме, само че в средата на сезона това беше решено. Сега обаче Ред Бул още веднъж има преимущество в това отношение, а директивата за ограничение подскачането на колите несъмнено се отразява отрицателно на представянето на автомобила на италианците, макар че Матиа Биното отхвърля това да е по този начин.
 Ферари ще употребява специфична разцветка за домашния старт на „ Монца “ Ферари ще употребява специфична разцветка за домашния старт на „ Монца “
Вестникът предвижда, че се чакат и решения на огромните шефове на Ферари по повод управлението на отбора във Формула 1. Засега по тематиката царува безмълвие, само че от Маранело още веднъж изтече информация, че Матиа Биното може и да не резервира поста си за идващия сезон. Самият Биното неотдавна съобщи, че персоналните промени няма да решат проблемите на отбора и възможни уволнения могат единствено още да влошат обстановката. Той добави, че не се постановат промени в работата на отбора макар серията стратегически неточности, позволени от Ферари този сезон.
 Ферари натоварва повече моторите на “Монца ”? Ферари натоварва повече моторите на “Монца ”?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР