Грамота и ваучери по програма Граждански импулс“ получиха Георги Панушев,

...
Грамота и ваучери по програма Граждански импулс“ получиха Георги Панушев,
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик Тодор Попов награди доброволците от „Добро сърце“

Грамота и ваучери по стратегия „ Граждански подтик “ получиха Георги Панушев, Георги Недялков и Георги Янакиев

Кметът на Пазарджик Тодор Попов се срещна с тримата доброволци Георги Панушев, Георги Недялков и Георги Янакиев, които сътвориха самодейността „ Добро сърце “ и помогнаха на десетки хора, изпаднали в неволя. „ Това, което вършиме, би трябвало да се поддържа и да се демонстрира. Защото е въпрос на отговорност. Ако най-малко дребна част от хората вземат като Вас драговолно някои неща и се опитат със своите старания да допринесат за тази система, в която живеем, ще става по-добре. Добрите хора вършат положителни неща и ние държим на тях и ги поддържаме “. С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти и подаръчни ваучери на стойност 200 лева на тримата мъже.

„ Хората в Пазарджик са положителни, малко им би трябвало – малко добър образец, малко мотивация, с цел да могат да проявят това положително. И ние ще покажем положителното, направено от Вас, и ще се включим с логистична помощ, когато е належащо “, съобщи още кметът.

В края на срещата той се ангажира Община Пазарджик да им партнира и спомага постоянно, когато е належащо обезпечаването на характерен превоз, транспортиране на боклуци или други действия, изискващи по-голям механически потенциал.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР