Гражданският активист показа скандални снимки от пътен ремонт, извършен от

...
Гражданският активист показа скандални снимки от пътен ремонт, извършен от
Коментари Харесай

Тихомир Василев съсипа платения протест срещу Комитова

Гражданският деятел сподели скандални фотоси от пътен ремонт, осъществен от една от главните компании, участници в “спонтанните” митинги против Министерството на районното развиване и благоустройството.
Тихомир Василев попиля платения митинг против Виолета Комитова, министър на районното развиване и благоустройството, в своя обява във Facebook. Гражданският деятел сподели ремонт на една от главните компании, участници в митингите, осъществен предходната есен. Оказва се, че единствено 1 година е била изцяло задоволителна, с цел да докара новоремонтирания сектор до положение на цялостна съсипия:

На вашето ВНИМАНИЕ:

Асфалтиран път от “Автомагистрали Черно море” – Шумен, асфалтиран предната есен!
Това е главната компания от “протестиращите” компании против министър В.Комитова.
Качество на тези дето стачкуват е без коментар. Усвояването е очевидно!
В момента извършват общински планове на кметовете на ГЕ(Р)П на Шумен и Велики Преслав и не са останали без пари за заплати! Към момента вършат улиците на Кмета и зам.кмета на Шумен!
Още по забавно е, че същата компания е взела участие в градежа на новата естрада на стадиона на ПФК”Левски”!
Изниква въпрос: Защо тези същите не стачкуват да си вземат парите, които им се дължат за тази естрада от много години? Или там Бойковата спекулация не би трябвало да се раздухва, както и източването на клуба за сметка на компании от обръча доближени?/ imatedumata.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР