Гражданска инициатива за подпомагане на бежанците от Украйна започна в

...
Гражданска инициатива за подпомагане на бежанците от Украйна започна в
Коментари Харесай

Започна гражданска инициатива за подслон на бежанците от Украйна

Гражданска самодейност за подкрепяне на бежанците от Украйна стартира в обществените мрежи. Встрани от Външно министерство, както и от Министерство на външните работи, жители направиха организация в търсене на хора, които могат да обезпечат заслон и първична помощ за бягащите от войната.

Ето какво написа в поста, без редакция и вижте дали можете да се включите в този върховен акт на човечност:

....

Който има предпочитание и опция да помогне! Търсят се убежища за нашите братя и сестри от Украйна, чакащи за евакуация на полската граница сега.

Petya Bojinova, Anna-Maria Markova, Ивелина Пламенова, Кристина Димитрова и други благи другари, които ми писаха през днешния ден и питаха с какво могат да оказват помощ. Сега е моментът, прелестни мои! 

Нужен ми е описът с искащи да оказват помощ, с опция да приберат хората от летище София и да ги настанят на несъмнено. Трябва да се види на какъв брой индивида можем да подсигурим заслон. Самолетът, който се чака да провиснал към този момент, е за 300 души, само че още не се знае, по кое време тъкмо ще се реализира полетът  (update: към момента не сме сигурни дали ще се реализира полетът и дали не са към този момент ориентирани хората към рейсовете и сухоземните пунктове).

С Milena Halacheva ще съобщим за това в допълнение. Но е добре да имаме подготвеност.

Молим искащите да оказват помощ да попълнят следната анкета. В секция " any additional information " апелирам да посочите адреса, на който ще можете да настаните хората, както и други значими детайлности, за които е значимо да знаем. Благодарим на всички за милосърдието!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeDXzs6PUVRbbvPgf…/viewform
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР