Гражданите на страните от ЕС няма да имат нужда от

...
Гражданите на страните от ЕС няма да имат нужда от
Коментари Харесай

Няма да ни трябват визи за Англия след Брекзит, твърди Гардиан

Гражданите на страните от Европейски Съюз няма да имат потребност от визи за Англия и след Брекзит, оповестява английският вестник " Гардиан ".

Информацията не е оповестена публично, само че вестникът се базира на почитан източник от правителството.

Очаква се свободното влизане в страната да залегне в проекта за новата имиграционна политика на Обединеното кралство, който ще бъде оповестен до края на годината.

Липсата на визов режим обаче не значи автоматизирано, че жителите на Европейски Съюз ще могат да останат за безграничен интервал на Острова, прецизира източникът на вестника. Ако те желаят да работят във Англия, ще би трябвало да дават отговор на новите имиграционни условия.

Очаква се Брекзит на практика да влезе в действие от март 2019 година

Междувременно новоизбраният водач на Либералните демократи, една от главните партии във Англия, разяснява, че има " забележителна възможност "  Брекзит въобще да не се случи.  " Въпреки че държавното управление и Джеръми Корбин (лидер на лейбъристите - б.р.) са на разнообразни позиции в доста връзки, те са безусловно на една и съща вълна за Брекзит и доста от хората, които гласоподаваха на лейбъристите преди няколко седмици, евентуално не са наясно, че управлението се занимава с разновидността при Брекзит да напуснем единния пазар ", разяснява председателят на Либералните демократи сър Винс Кейбъл.

" Другият фактор, който мисля, че самото държавно управление осъзнава ясно едвам в този момент, е че целият развой (по Брекзит - б.р.) е извънредно комплициран ", добавя лидерът на либерал-демократите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР