Граждани се събират днес сутринта на протест пред сградата на

...
Граждани се събират днес сутринта на протест пред сградата на
Коментари Харесай

Протестиращите окупираха Областната администрация

Граждани се събират през днешния ден сутринта на митинг пред постройката на администрацията на Софийска област на бул. " Витоша " 6, където сервират " пъстър привет на жителите изроди ". Те сервират цветя на регионалния шеф на София Илиян Тодоров.

Нови съответни демонстрации са оповестени за съвсем всеки ден от новата седмица.

Преди дни регионалния шеф Илиан Тодоров направи изявление във фейсбук за конфликта на бул. " Ситняково " от 18 август. Тогава протестиращи влязоха в спор с шофьорка, която се опита да премине през блокадата на кръстовището.

Тодоров назова протестиращите " изроди " и " развилняла се алкохолизирана навалица ". Случващото пък дефинира като " жесток тероризъм, дивотия и поругаване на всичко свято ".

С тази акция протестиращите имат намерение да подарят цветя на регионалния шеф и да му дадат опция да обоснове изказванията си, след което ще изискат оставката му.

В 10 ч. пък има плануван различен митинг в резиденция " Бояна ", където основният прокурор Иван Гешев привиква над 700 прокурори и следователи на национално заседание на прокуратурата.

Протестиращите на Орлов мост оповестиха още, че за сряда е планувана нова проява по време на откриването на третия лъч на софийското метро.

В четвъртък още веднъж ще има изненадващо блокиране на постройка, каквито имаше предходната седмица.

Остават затворени трите основни кръстовища на Орлов мост, пред Ректората на Софийския университет и на в региона на площад " Независимост ".

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР