Граждани на Израел. Ние сме във война, не операция, не

...
Граждани на Израел. Ние сме във война, не операция, не
Коментари Харесай

Граждани на Израел, във война сме, обяви Нетаняху

Граждани на Израел. Ние сме във война, не интервенция, не ескалация, а война.

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху се обърна към своите жители във видео, оповестено в Twitter.

„ Тази заран Хамас предприе убийствена изненадваща офанзива против страната Израел и нейните жители. Занимаваме се с това от рано сутринта. Свиках ръководителите на системата за сигурност, на първо време разпоредих да се прочистят обитаемоте места от проникналите терористи – тази интервенция се организира в тези часове ”, разгласи Нетаняху.

Той обями, че е наредил необятна готовност на резервисти и “ответна война със мощ и обсег, каквито врагът в никакъв случай не е познавал ”.

„ Врагът ще заплати цена, която в никакъв случай не е знаел. Междувременно приканвам всички жители на Израел прецизно да се подчиняват на инструкциите на армията и инструкциите на вътрешното командване ”, закани се Нетаняху, представен от BBC.

„ Ние сме във война и ще я спечелим “

По последни, само че неокончателни данни, най-малки петима израелци починаха и над 100 души са ранени при палестинска интервенция „ Ал Акса потоп “ против Израел. Според военният пълководец на радикалната формация ХАМАС Мохамед Ал-Деиф цели на интервенцията са военни позиции и летища. ХАМАС ръководи в линията Газа.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР