Граждани и симпатизанти на партия "Възраждане" се събраха на протест

...
Граждани и симпатизанти на партия "Възраждане" се събраха на протест
Коментари Харесай

Започна протестът срещу Ердоган във Варна

Граждани и симпатизанти на партия "Възраждане " се събраха на митинг против турския президент Реджеп Ердоган и "безпринципната политика на Брюксел. "

Протестиращите изрекоха недоволството си от "присъствието на Ердоган на територията на България и на територията на Европейски Съюз като цяло ", определяйки го като неприемливо и нежелано, оповестява БГНЕС.

На митинга се виждат плакати "Stop Erdogan ", "Затваряме Варна поради диктатора ", "Не на диктатурата”, "Източна Тракия приказва на български. Тя е част от нашите духовни граници ", "105 година от Одринската епопея. Одрин е наш ", "Вън Ердоган от Европа " и други

От партия "Възраждане " акцентираха, че навръх 26 март се навършват 105 години от геноцида над тракийските българи, когато са прогонени повече от 150 000 българи от Източна Тракия – днешна Турция, а 30 000 са убити.

"Турция още дължи обезщетение, което е в размер на повече от 10 милиарда $ ", обявиха от "Възраждане ", която единствена на изборите през март предходната година завоюва независимо 1% от гласовете на гласоподавателите.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР