Граждани и неправителствени организации настояват строежът на Националната детска болница

...
Граждани и неправителствени организации настояват строежът на Националната детска болница
Коментари Харесай

Граждани настояват за довършването на Националната детска болница в двора на Александровска

Граждани и неправителствени организации упорстват градежът на Националната детска болница да бъде завършен в двора на Александровска. Това написа в отворено писмо до президента Румен Радев, служебния министър председател Стефан Янев, финансовия министър Асен Василев, здравния Стойчо Кацаров и районния Виолета Комитова, подписано от създателя на петицията „ Искаме детска болница. Сега!” () Николина Кирилова.

„ За страдание известието за днешната експертна полемика „ Националната детска болница в България в подтекста на положителните европейски и международни практики”, проведена от „ Демократична България”, бе оповестено на 1 август 2021 година в 21:00 часа (вж. ). Така жители и сдружения, които имат визия по отношение на детската болница, друга от тази на уредника, не могат да вземат участие в полемиката и да показват своите мнения.

Надявам се в околните дни да бъде извършена същинска полемика за детската болница с експертната общественост и гражданските организации “, написа в писмото от Кирилова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР