Градушката с големина на топки за тенис, която се изсипа

...
Градушката с големина на топки за тенис, която се изсипа
Коментари Харесай

Щети за хиляди левове по колите на асеновградчани след градушката / СНИМКИ И ВИДЕО

Градушката с величина на топки за тенис, която се изсипа през вчерашния ден над Асеновград, е нанесла вреди за хиляди левове по колите на водачите. Картината в града през вчерашния ден бе апокалиптична, резултатът – жалък. Вдлъбнати ламарини и капаци, счупени или пукнати предни и задни стъкла.

Шофьорите са в шок, а автосервизите чакат следващата порция вманиачен оборот поради помощта на времето.

Вчера градушката се трансформира в най-обсъжданата тематика във фейсбук. Един от главните въпроси в заформилите се полемики бе за какво не са изстреляни в точния момент ракети за разтрошаване на градоносните облаци.

„ Марица “ научи, че поради самолетен полет  полигонът в Поповица е чакал разрешение за пукотевица от „ Управление на въздушно придвижване “ в продължение на 40 минути. След това, даже изстреляните ракети не са съумели да предотвратят рухването на ледените парчета. Ракети не са хвръкнали и от площадката в кв. „ Горни Воден “, споделят асеновградчани.

Вторият главен въпрос, който в този момент вълнува жителите е: Къде да си оправя стъклото? Поне това се питат едни други пострадалите водачи от Асеновград.

 


Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР