Градушка и порой удари на много места в страната през

...
Градушка и порой удари на много места в страната през
Коментари Харесай

Бури и порои нанесоха щети в страната, опасност от градушки има и днес

Градушка и проливен дъжд удари на доста места в страната през миналото денонощие. В последните часове спешни екипи работят в Шумен и Разград. Наводнени са улици, има паднали дървета. Преди това градушка падна в Плевенско, Врачанско, както и някои обитаеми места в областите Монтана и Видин.

Най-силна беше тя обаче в Червен бряг. Там единствено за 15 минути стихията нанесе съществени вреди. Ледените парчета с величина на яйце изпочупиха стъклата на десетки коли. Разрушени са и покриви на къщи. Засегнати са и аграрни култури.

Буря се развихри и в Пловдив. Над града се изсипа пороен дъжд, тук-там с градушка. В общината са получени голям брой сигнали за паднали дървета. Отнесени са покриви, строителни структури, рекламни уреди. Наши фенове ни изпратиха фрагменти, от които се вижда по какъв начин голямо дърво се е стоварило върху автомобил в регион "Северен ".

Буря и мощен дъжд имаше и във Велико Търново. За минути центърът на града се трансформира в река. В рамките единствено на няколко дни за трети път съществено наводнени са търговски обекти по основната улица.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР