Градус АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона

...
Градус АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона
Коментари Харесай

Градус се надява на бърза проверка, били жертва на политическа атака

" Градус " АД изрично отхвърля всички обвинявания в нарушение на закона и приканва способените органи да извършат бърза и безкомпромисна инспекция за изясняване на правилните условия и обстоятелства към активността на сдружението. Това се споделя в позиция на сдружението, подписана от Мариета Бабева, шеф Връзки с вложителите в птицефермата.

От компанията прецизират, че мнението е " по отношение на популяризираните погрешни и манипулативни информации по адрес на " Градус " АД.

Като публична компания разчитаме на първо място на инспекциите на българските регулатори, за валидиране на законността на всяко едно наше начинание, показват от компанията, чийто притежател е Иван Ангелов по прякор Иван Пилето.

Преди дни двама едри предприемачи упрекнаха притежателя на компанията в изнудване и рекет. Според тях Ангелов е един от най-близките хора на вече бившия министър председател Бойко Борисов. Именно той му подарил златните кюлчета и му поръчал плеймейтката за 5000 лв., която е снимала пачките и кюлчетата в нощното шкафче на водача на ГЕРБ. Земевладелецът Светослав Илчовски твърди и че по самодейност на някогашния министър-председател цената на акциите на Градус е била изкуствено надута, с цел да бъдат прибрани 100 милиона лв. от пенсионните фондове.

От компанията отхвърлят тези изказвания.

" Градус " АД показва вяра, че институционалните дейности ще са задоволителни за прекратяване на политическата офанзива, на която компанията е обект през последните няколко дни, декларират още от компанията и удостоверяват готовността си да пазят съгласно буквата на закона ползите на компанията и своите вложители.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР