Градският транспорт ще се завърне на Тунела едва на 21

...
Градският транспорт ще се завърне на Тунела едва на 21
Коментари Харесай

Удължиха агонията: Хаосът в трафика продължава до 21-ви

Градският превоз ще се завърне на Тунела едвам на 21 януари, предизвестиха от Община Пловдив. Това значи, че рейсовете 1, 4, 7, 9, 11, 20, 26, 27, 37, 44, 93 и 99 ще не престават и през тази седмица да обикалят по бул. „ Руски ” и „ Източен ”.

Бул. „ Цар Борис III Обединител ” е затворен от 27 декември поради градежа на кулата. Първоначално от Общината бяха оповестили, че придвижването през Тунела ще се възвърне на 17 януари, след което датата се измести на 18-и, с цел да има време за ремонт на сцената. Вчера се оказа, че булевардът ще бъде подготвен да поеме трафика чак на 21 януари. След като се разглоби 30-метровата железна структура, на служащите ще са нужни няколко дни, с цел да възстановят пътния сектор сред Тунела и кръстовището с ул. „ Цанко Дюстабанов ” и „ Граф Игнатиев ”.

В тази права поради кулата бяха отстранени разграничителната линия с бордюрите и металните пана, а също по този начин и „ островчето ” за връзката с ул. „ Патриарх Евтимий ”. Всичко това, както и маркировката, би трябвало да се възвръща.

Хаос цареше още веднъж през вчерашния ден в трафика поради затворените бул. „ Цар Борис III Обединител ” и подлеза на ул. „ Гладстон ”. В ранните утринни часове колите се точеха по бул. „ Христо Ботев ” с темпове на костенурка. Дори и по обяд тапи имаше по целия бул. „ Руски ”. Тапите се усилиха и поради затвореното южно платно на бул. „ Шести септември ” в региона на пл. „ Шахбазян ”. Там инсталираха електрически дирек, който през предходната седмица щеше да падне и се наложи в петък да се спре придвижването за ремонт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР