Градският изследовател Джереми откри изоставено имение за £10,5 милиона в

...
Градският изследовател Джереми откри изоставено имение за £10,5 милиона в
Коментари Харесай

Изумително ВИДЕО! Блогър показа изоставено имение с луксозни вещи вътре

Градският откривател Джереми откри изоставено имение за £10,5 милиона в североизточната част на Америка, което беше оставено с неотворени дизайнерски обувки и ръждясали първокласни коли. 

Филмовият режисьор и фотограф JeremyXplores се натъкна на имение в американския североизток, което беше изоставено с първокласни артикули на стойност стотици и хиляди лири. След като влезе вътре, той откри неотворена сбирка от дизайнерски обувки на стойност 10 000 паунда, останали от 2016 година, както и първокласни коли на стойност 80 000 паунда, оставени да ръждясват.

Къщата с 10 спални и 11 бани беше оставена незавършена, откакто притежателят умря, пише Mirror. Снимките демонстрират изоставени ретро коли, в това число Volkswagen Bug и Mercedes Benz, и впечатляваща сбирка от обувки: Chanel, Christian Louboutin и Nike Air Max, към момента в покрити с прахуляк кутии.
 Изоставено имение, първокласни предмети, първокласни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогър Ръждясващи първокласни автомобили Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores
Къщата от 27 000 кв. фута е издигната от локален хирург, който е имал няколко медицински кабинета в региона. Докторът реалокира фамилията си в тази къща, до момента в който се строи, само че единствено шест месеца по-късно той и 15-годишният му наследник умират в самолетна злополука.
Басейнът и джакузито се трансфораха в огромна обрасла оранжерия
Блогърът изясни, че след бедствието многомилионната застраховка живот на хирурга е била анулирана, откакто той не е платил застрахователната награда три месеца преди гибелта си.

„ Всякаква финансова поддръжка за фамилията беше прекъсната и имението към момента дължи над 8 милиона паунда, да не приказваме, че ипотеката е зашеметяващите 50 000 паунда на месец. „ Тъй като имението е незавършени, за продажба на този, който има парите, времето и визията да приключи комплексната структура, не може и да става дума. Отне единствено три месеца на банката да конфискува парцела ", сподели Джереми.
 Изоставено имение, първокласни предмети, първокласни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогър, оранжерия, плувен басейн Басейнът и джакузито се трансфораха в огромна обрасла оранжерия Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores
Според него тайната на това имение се крие в голямото количество полезности, оставени вътре, в това число първокласни коли, мебели, скъпи дизайнерски облекла и доста други. Разхождайки се из цялото имение, фотографът скоро осъзна, че не е самичък: в постройката имаше скитник.
В къщата е открита сбирка от първокласни обувки, в това число Шанел
Джереми означи, че хората нормално реагират по същия метод, както той, когато за първи път открива това мегаимение: те изпитват безусловно учудване и в това време горест за фамилията и къщата, която природата стартира да „ гълтам “.
   Изоставено имение, първокласни предмети, първокласни коли, руини, оставени да изгният, изоставена къща, богат хирург, блогър, обувки, сбирка обувки Дизайнерска сбирка обувки за £10 000 Снимка: mediadrumimgaes/JeremyXplores
" Страхотно е да видиш по какъв начин хората съчувстват на фамилията и са шокирани, че такава невероятна къща, в която има толкоз доста полезности, се оказа изоставена. Някои хора също не имат вяра, настояват, че тези фотоси са режисура и историята е измислена. На всяко място, където обявявам работата си, постоянно ще се намерят няколко души, които не могат да вдървен тъжната действителност, че в действителност можете да намерите изхвърлени неща, даже с астрономически размери, без значение дали са с историческа, парична или сантиментална стойност ", прибавя блогърът.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР