Градската десница е била всичко на всичко за 35 години

...
Градската десница е била всичко на всичко за 35 години
Коментари Харесай

Доц. Георги Лозанов: Пак ще ходим на избори есен и ще се появи ня...

Градската десница е била всичко на всичко за 35 години единствено към 6 години в някаква власт, когато сътвори основата и инерцията на западната ориентировка на България. Така че в случай че се стигне до действителни правосъдни промени, които да доведат до това правосъдна отговорност да падне върху причинителите - всичките му там пудели, нотариуси и джуджета, внезапно ще падне резето и всичко ще се разпадне, сподели още той пред Нова нюз.

Така стана при държавното управление на Кирил Петков, когато го неодобряваха Има Такъв Народ. Така беше с Реформаторския блок, когато Христо Иванов трябваше да си подаде оставката и мисля, че към този момент тази тактичност да управляваме дружно с сътрудници, против които в действителност желаеме да управляваме, към този момент става мъчно. Това е доста рисков политически номер, за който се изисква голяма политическа сръчност, която очевидно липсва на политиците, разяснява той.

Има два вида триумфи - в геополитическата ориентировка на България, където постигнахме триумф, когато държавното управление застана против Радев, когато се видя, че той ще бута страната на Изток. Вторият тип триумф е за правосъдната промяна. Там обаче ПП-ДБ нямат триумф. В един миг геополитическата ориентировка е ужасно значима. Сега моментът е комплициран, а и в случай че Тръмп отново завоюва в Съединени американски щати, нищо чудно да забележим отново ГЕРБ и ПП-ДБ дружно. Но в случай че тази геополитическа примка малко се разхлаби, тогава акцентът ще е правосъдната промяна, където ПП-ДБ знаят, че с ГЕРБ доста мъчно ще реализиран резултат, тъй като там седят Движение за права и свободи, изясни Лозанов.

Така че в случай че влезем във втората догадка, на есен отново ще има избори и то с доста неприятен резултат, тъй като тогава ще пристигна някакъв подобен като българско роден Орбан, а дори и като Путин, предсказа той.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР