Градът, от който са членовете на украинския мъжки дует Творчи,

...
Градът, от който са членовете на украинския мъжки дует Творчи,
Коментари Харесай

Родният град на украинските участници в Евровизия бе подложен на руски обстрел по време финала

Градът, от който са членовете на украинския мъжки дует " Творчи ", показал Украйна на състезанието " Евровизия ", бе подложен на съветски обстрел тъкмо по времето, когато в Ливърпул течеше огромният край, предадоха международните организации, като се позоваха на известие на локалните управляващи.

При ракетен удар е бил изумен склад на компании и на религиозна организация в Тернопил. Двама души са били ранени, споделиха локалните управляващи в Телеграм, представени от Българска телеграфна агенция.

Мелинда Саймънс, английският дипломат в Киев, похвали " Творчи " за тяхното показване на " Евровизия ".

" Тяхното осъществяване беше брилянтно. И затрогващо защото техният академични роден град Тернопил беше нападнат от съветски ракети довечера ", написа тя в Туитър.

" Творчи ", които са електропоп дуо, извършиха парчето " Heart of Steel ", въодушевено от съпротивата на украинските сили в стоманодобивния комплекс " Азовстал " в град Мариупол. Песента се класира на шесто място.

" Творчи " е формирано от украинец и нигериец, пребиваващ в Украйна.

Украйна завоюва миналогодишното издание на " Евровизия " с парчето " Стефания " на групата " Оркестър Калуш ". Заради войната тя не можа да провежда състезанието тази година и той се организира в Ливърпул, във Англия, чийто представител остана на второ място в конкуренцията предходната година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР