Град Кингстън най-накрая е готов да приложи новия подзакон за

...
Град Кингстън най-накрая е готов да приложи новия подзакон за
Коментари Харесай

Нов спорен подзаконов акт за безопасността на общността влиза в сила през май в Кингстън

Град Кингстън най-сетне е подготвен да приложи новия подзакон за стандартите на общността, който би трябвало да влезе в действие на 1 май.

< img decoding= " async " src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade „ >

Поведенията, които са стеснение, съгласно града, вариращи от обществено замайване до директни разстройства, са ориентирани с новите ограничения, с наложени санкции за нарушавания.

На съвещание на градския съвет през ноември предходната година съветниците изслушаха делегации, които показаха опасения за сигурността на бизнеса и служащите, най-много в централната част на града.

Шерил Уокър е притежател на Cloth Clothing на Princess Street в центъра. Тя повтори възприятията за небезопасни условия, които изпитват нейните клиенти и други притежатели на бизнес.

„ Викането и крясъците са може би най-лошите и в действителност плашат доста хора. Моите клиенти, доста от тях са възрастни дами, те не желаят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР