Говорителят на президента Владимир Путин информира руснаците тази седмица, че

...
Говорителят на президента Владимир Путин информира руснаците тази седмица, че
Коментари Харесай

Отчаяние в Русия, когато Путин излиза извън контрол

Говорителят на президента Владимир Путин осведоми руснаците тази седмица, че „ специфичната военна интервенция “, която Путин стартира в Украйна през февруари 2022 година, е планувана да продължи доста по-дълго, тъй като в този момент е „ война против груповия Запад. ”

Точно по този начин: война.

Беше удивително да чуя тази дума от представителя на Путин Дмитрий Песков. На публицистите беше категорично неразрешено да го употребяват, когато нашествието стартира и хиляди руснаци бяха арестувани, санкционирани и хвърлени в пандиза за казване на истината за война, която към този момент бушува към този момент съвсем две години.

„ Московският заместител Алексей Горинов беше наказан на седем години затвор за думите „ война “, сподели Сергей Давидис, началник на групата за поддръжка на политическите пандизчии, пред The ​​Daily Beast. Той сподели, че над 20 000 руснаци към този момент са били арестувани и осъдени за митинг против войната. „ Това включва 131 руснаци, които са наказани на дълги периоди затвор за мирни или по-радикални антивоенни дейности “, сподели той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР