Говорителят на Кремъл призова днес гражданите на Русия да се

...
Говорителят на Кремъл призова днес гражданите на Русия да се
Коментари Харесай

Говорителят на Кремъл призова руснаците да се сплотят около Путин

Говорителят на Кремъл прикани през днешния ден жителите на Русия да се сплотят към президента Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1713
Пред кореспонденти в Москова представителят Дмитрий Песков сподели, че бъдещето на договарянията с Украйна зависи от реакцията на Киев на диалозите сред двете страни тази седмица. По думите му не са били подписани никакви документи, само че съветската страна е уведомила украинската по какъв начин вижда решението за войната.

Миналата седмица Русия атакува Украйна, като разгласи, че подхваща " специфична военна интервенция " за " денацификацията и демилитаризацията " на прилежащата страна.

На конференцията Песков акцентира, че Русия не се отхвърля от курса за денацификация на Украйна, добави ТАСС. Той означи, че на договарянията, втори кръг от които се състоя през вчерашния ден, делегациите на Москва и Киев имат опция да показват сами позициите си ясно, без " непотребни медиатори ".

Песков сподели още, че президентът Путин получава разнообразни оферти за метода на водене на " специфичната интервенция ", само че взема решение самичък какви средства да се ползват. Говорителят отхвърли да разяснява изказването на чеченския лидер Рамзан Кадиров за " бързо, отчетливо и качествено " завладяване на Киев, Харков и другите градове за един-два дни. Той обаче обърна внимание на апела на американския сенатор Линдзи Греъм да бъде погубен Путин с думите, че в своята русофобия " мнозина се побъркват ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР