Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия и Северна

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия и Северна
Коментари Харесай

Изявление на Кремъл. Ще има ли сделка с Пхенян

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Русия и Северна Корея не се интересуват от изказванията на Съединени американски щати, представен от Ройтерс, в коментар на предизвестията на Вашингтон по отношение на продажбата на оръжия от Пхенян на Москва.

" Както знаете, при реализирането на връзките ни с нашите съседи, в това число със Северна Корея, за нас са значими ползите на нашите две страни, а не предизвестията на Вашингтон ", съобщи Песков. " Ние ще се съсредоточим върху ползите на нашите две страни ".
-->
Президентът Владимир Путин ще се срещне и с китайския вицепрезидент Чжан Гоцин, добави представителят на Кремъл, По време на срещата си двамата ще обсъдят двустранните контакти на " най-високо ниво " до края на годината.

Очаква се срещата да се състои във Владивосток, където тази седмица Русия организира огромен стопански конгрес. 

Съветникът на Кремъл по външната политика Юрий Ушаков съобщи през юли, че Путин възнамерява да посети Китай през октомври по време на третия конгрес " Пояс и път ", в отговор на поканата, отправена от Си по време на високопоставеното държавно посещаване в Русия през март, напомня Ройтерс, написа БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР