Говорителят на иранското външно министерство Насър Канани Чафи отбеляза, че

...
Говорителят на иранското външно министерство Насър Канани Чафи отбеляза, че
Коментари Харесай

Иран предупреди Зеленски:Търпението ни спрямо неоснователните обвинения няма да бъде безкрайно

Говорителят на иранското външно министерство Насър Канани Чафи означи, че президентът на Украйна " би трябвало да се поучи от ориста на някои водачи на тези страни, които се радваха на поддръжката на Америка ".

 

" Г-н Зеленски би трябвало да знае, че стратегическото самообладание на Иран с неоснователни обвинявания няма да бъде безпределно ", съобщи още представителят, представен от ТАСС.

Говорителят на иранското външно министерство Насер Канани Чафи осъди " непристойните изказвания " на украинския президент Володимир Зеленски във връзка с Ислямската република, направени от него по време на речта му в Конгреса на Съединени американски щати. Съответното изказване беше оповестено в четвъртък от външното министерство на Иран.

Иранският посланик " осъди многократните обвинявания и непристйни изказвания на президента на Украйна в Конгреса на Съединени американски щати " против Техеран. „ Още един път се акцентира, че Иран не е доставял военна техника на нито една от страните за потребление в спора в Украйна “, се споделя в изказването на иранското външно министерство.

„ Винаги сме зачитали териториалната целокупност на страните, включително и Украйна, и господин Зеленски би трябвало да знае, че стратегическото самообладание на Иран с неоснователни обвинявания няма да бъде безпределно ", сподели представителят на ведомството. „ Г-н Зеленски би трябвало да се поучи от ориста на някои водачи на тези страни, които се радваха на поддръжката на Америка “, съобщи още представителят.

Източник: БТА
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР