Говорителят на главния прокурор Сийка Милева даде подробности около акция

...
Говорителят на главния прокурор Сийка Милева даде подробности около акция
Коментари Харесай

Сензационни разкрития за акция „Бяло“! До момента са иззети над 10 000 дози дрога, а са арестувани над 400 души

Говорителят на основния прокурор Сийка Милева даде детайлности към акция „ Бяло “, която през последните дни скова страната. БЛИЦ напомня, чеоперацията е по заповед на основния прокурор Иван Гешев.

„ Искам да подчертая, че цифрите непрестанно се усилват и проучват, защото сътрудниците ни и към сегашния миг работят и акцията към момента не е завършила “, добави представителят на основния прокурор.

Милева разкри и забавен подробност от акцията. Тя сподели, че над 100 дози били открити в автомобила на един от арестуваните.

„ По време на разстланото станахме очевидци по какъв начин бе арестуван 17-годишен възпитаник, който продаваше дрога на съученици за 50 лв. за хапче.

Разпространението на наркотични субстанции към българските учебни заведения мога да дефинира като камшик на българското ни съвремие. Свидетели сме по какъв начин деца тровят деца. Отровата, която се създава във все по модерните нарколаборатории и заплашва здравето и живота на нашите български деца, би трябвало да спре тук

Общият ни зложелател е престъпността “, сподели Милева.

„ Резултатите надвишиха упованията. Вече имаме над 400 арестувани, а над 300 адреси са претърсени в цялата страна “, сподели пък основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров.

Той бе безапелационен, че това не е спорадична интервенция.

БЛИЦ прецизира, че през днешния ден е третият ден от профилираната акция против наркоразпространението.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР