Говорителката на прокуратурата призна, че ало измамници са й звъняли,

...
Говорителката на прокуратурата призна, че ало измамници са й звъняли,
Коментари Харесай

Наглост! Ало измамници звънели в прокуратурата на Румяна Арнаудова, опитали да я преметнат с "Лельо, ти ли си?"

Говорителката на прокуратурата призна, че ало измамници са й звъняли, до момента в който е била във ведомството. Това се е случило преди година, само че нарушителите са усетили, че няма да поддаде. " На служебния телефон в прокуратурата са ми звънели два пъти. Първият път ми споделиха " Лельо, ти ли си? ". Аз първосигнално споделих да. Когато започнаха да ми изясняват обаче, че са провокирали ПТП се усетих. Племенницата ми е ученичка, няма по какъв начин да кара, а си е в учебно заведение. Все отново пробвах да играя роля, с цел да подкрепя следствието, само че те ме усетиха ", призна тя.

Тя призна, че това се е случило преди към година, само че няма по какъв начин позвъняването да бъде проследено. " Много е мъчно да се откри обаче в кой миг и от къде е постъпило това позвъняване ".

" Вторият път пробвах да играя роля още веднъж, само че не ми се получи. Те доста бързо се ориентират дали индивидът се е вързал или няма да поддаде. Говориха ми, че им трябват пари за интервенция. Вероятно набират номера напълно инцидентно ", призна Арнаудова.

Виктор Николаев също сподели, че ало измамници са му звънели с ревящ глас, само че той не се е поддал на провокацията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР