Говорим за нация, в която има строг имунизационен календар. Българите

...
Говорим за нация, в която има строг имунизационен календар. Българите
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Страхът на хората от ваксините зависи от тяхното IQ

" Говорим за нация, в която има непоколебим имунизационен календар. Българите са претърпяли десетки имунизации и аз в действителност не схваща тази уплаха. Тя може би беше индуцирана”. Така в неделя пред Нова телевизия разяснява страховете от имунизацията против ковид ръководителят на Българското научно сдружение по фармация проф. Георги Момеков.

" Страхът на хората зависи от тяхното IQ. За хората с несъмнено такова се приказва за чипове. Когато си една концепция по-интелигентен, стартират да ти приказват, че няма да можеш да се възпроизведеш. В Израел всеобщо имунизират бременни и е потвърдено, че съставените елементи на тези ваксини нямат никакво отношение към фертилитета”, сподели проф. Момеков.

Според него издаването на документ за имунизация след първа доза от имунизацията е един прагматичен метод да се подтиква имунизирането у нас.

" У нас има конфигуриране против всички неща. Човекът, който не желае да се имунизира – не желае да прави нищо. Не желае да носи и маска. С тези ограничения се надявам, че ще стартират да се съблюдават някакви правила”, съобщи ученият.

Той разяснява и имунизацията за хора с автоимунни болести.

" Много от тези заболявания по никакъв метод не постановат ограничение във имунизацията. Има случаи, в които в действителност би трябвало да се консултираме с лекаря провеждащ лечението. В света са сложени над 6 милиарда дози и доста от тези хора са с автоимунни болести. В Съединени американски щати имунизира и хора с онкологични заболявания”, изясни проф. Момеков.

" От най-честите странични резултати не би трябвало да се тормозим въобще. Това е просто една инжекция, която би трябвало да организира обучение на нашия организъм. Температура за един ден и неразположение не са проблеми, изключително измежду нация, в която се подаряват силиконови протези на ученички. Хората не се тормозят да подарят гърди на щерка си, само че се тормозят от една ваксина”, сподели експертът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР