Говори се, че работещите в здравния сектор, независимо дали в

...
Говори се, че работещите в здравния сектор, независимо дали в
Коментари Харесай

„Влязох в стаята и видях как смъртта се е навела над пациента“

Говори се, че работещите в здравния бранш, без значение дали в лечебни заведения, клиники, старешки домове или приюти, където гибелта е съвсем всекидневие, постоянно виждат необясними неща. Лекарите и медицинските сестри пазят тези истории за себе си, тъй като са сложни за поверие и още по-трудни за пояснение.

Случаят на 43-годишната здравна сестра Сали Къдмор от Блекхийт е подобен Жената видяла нещо, което по нейните думи „ в никакъв случай не може да се не помни, тъй като е отвън разбирането… “

Майка

Сали Къдмор знаела от дребна, че има това, което хората нормално назовават ​​шесто възприятие. Тя виждаланеща, които другите хора нормално не забелязвали: призрачни фигури, бродещи напразно по улиците, бледи ореоли към някои хора и други необясними феномени.

Тя не придавала огромно значение на това и просто си живеела жвота. Виденията като че ли избледнявали на назад във времето. След като приключва медицински лицей, тя стартира работа в една от лондонските лечебни заведения. Скоро среща мъж и се омъжва за него

След това, с период от няколко години, тя ражда три деца. Семейният живот на Къдмор не можел да се назова благополучен, тя постоянно се карала със брачна половинка си. Случило се по този начин, че на 40-годишна възраст се развела и почнала да отглежда децата си сама.

Медицинска сестра

Оставайки без прехранване, тя е принудена да търси работа. Тъй като Сали имала тапия за здравна сестра, елементарно съумява да си откри работа в университетската болница Люишам.

Според Къдмор гибелта е феномен, който в никакъв случай не я е плашил. Въпреки това, през 10-те години, през които не работи, чувствата на дамата се влошили и в този момент тя почнала да вижда по-ясно това, на което преди не била обръщала съвсем никакво внимание.

– Още в първия си работен ден видях духа на младо момиче, което умря преди няколко часа. Тя пристигна при мен и ме попита: „ Къде съм? Какво ми се случи? “

Не можах да й отговоря, тъй като бях в потрес ”, споделя Сали.

Духове

Къдмор не споделила на никого за виденията си, тъй като самата тя не можела да повярва изцяло в тях. Следващите месеци тя е сред чука и наковалнята: от една страна, защото е доктор, не има вяра в паранормалното, а от друга, усеща, че има дарбата да вижда свръхестественото.

Сали работела в интензивно поделение, където смъртните случаи са чести. Най-изненадващо, Къдмор е планувала утежняването на положението на пациентите и е знаела по кое време ще имат потребност от помощ.

„ Понякога започнах да виждам към болните цветни аури. Винаги са били малко по-различни. Но в случай че към човек се появи червен или черен ореол, тогава имах възприятието, че скоро ще почине. Уви, това се случваше “, спомня си Къдмор.

Смъртта

Сали скоро осъзнала, че е в положение да планува гибелта на пациентите. Имало моменти, когато виждала, че лекарите и роднините се радвли на подобрението в положението на пациентите, само че Къдмор знаела, че това е единствено „ финален опит “ да се разреши на пациентите да се сбогуват с околните си.

Според Сали най-болезнено за нея било да види по какъв начин си отиват деца Тя просто не можела да понесе обстоятелството, че детето няма да се оправи. И също така, в случай че възрастните умирали сами, то за децата някой идвал…

– Веднъж влязох в отделението при моята дребна пациентка и видях по какъв начин тъмна фигура без ясни контури се наведе над нея. Стори ми се, че има доста ръце и крайници. Тя прегърна детето и в този миг аурата към момичето изчезна. Тогава фигурата просто изплува през стената… Мисля, че беше гибелта “, споделя Сали.

Виждайки тази сцена, Къдмор осъзнала, че към този момент няма да може да работи в болничното заведение. Тя мислела да напусне работата си и преди, тъй като сърцето й се късало от обстоятелството, че най-често не избавя животи, а единствено отсрочва гибелта на пациентите.

Екстрасенс

Както споделя Сали, тя „ не може;а да се оправи с бремето да знае кой ще почине и кой не, и била изтощена да вижда душите на хора, на които не може;а да помогне “. Така през 2010 година Къдмор взема решение да стане екстрасенс.

Любопитното е, че на новото занятие тя станаламного сполучлива и в прочут смисъл обществена фигура. Къдмор почнала постоянно да бъде канена на обществени събития и изявленията.

В един от тях тя описа, че през 2011 година била потърсена от полицията, която не могла да откри изчезнала стара жена. Сали незабавно споделила къде да я търсят, като показала адреса до номера на къщата. По думите й бабата била открита там.

Сали споделя, че работата на екстрасенса от време на време е даже по-трудна от работата на здравна сестра, тъй като „ работата с другия свят е доста рискова: щом прекрачите границата, тъмните сили могат да ви завладеят “.

Днес Сали Къдмор е една от най-известните екстрасенси в Обединеното кралство и се безчет клиенти. Но макар огромния брой поддръжници, има хора, които считат дамата за лъжец. Тя просто им дава отговор:

– Можете да ми вярвате или не. Това няма да промени истината. Някой ден ще го осъзнаете. Някои от тази страна, други от другата.

https://dzen.ru/a/Y7qDYJvRNhnijPxu

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР