Говорейки след неотдавнашните проблеми с контузията на Алехандро Гарначо, Ерик

...
Говорейки след неотдавнашните проблеми с контузията на Алехандро Гарначо, Ерик
Коментари Харесай

Артета отговори на Ерик тен Хаг за липсата на контузии в Арсенал

Говорейки след неотдавнашните проблеми с травмата на Алехандро Гарначо, Ерик загар Хаг загатна, че Микел Артета не е имал проблеми с доста контузени играчи, до момента в който той е трябвало да се помирява с стеснен състав. Ранните травми на Такехиро Томиясу и Уилям Салиба по време на мача от Лига Европа в четвъртък скоро потвърдиха, че нидерландският управител бърка и двамата играчи могат да се окажат съществени липси за Арсенал в борбата за купата.

Говорейки след мача, Артета имаше предпочитание да обясни нещата, изброявайки всички проблеми на неговия тим през цялата акция.

" Имахме контузии през целия сезон. Имахме Емил Смит Роу аут за четири месеца, Габриел Жезус навън за четири месеца, Алекс Зинченко за два месеца и половина, Томас Партей за месец и половина, Еди Нкетиа за месец и половина. Вече имахме много травми, само че се справихме с това ", показа Артета.

Въпреки недоволствата на Тен Хаг, Арсенал се оправи добре с такива обилни загуби, което се доказва от преднината на тима от пет точки на върха на Висшата лига. Изглежда, че Артета е извлякъл най-хубавото от отбора си. Но " артилеристите "  ще се борят да се оправят със загубите от Томиясу и Салиба, чакайки да бъде конкретизирано за какъв интервал ще бъдат навън от терените.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР