Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания

...
Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания
Коментари Харесай

Проф. Витанов: Готви се пролетен украински юруш в чест на предизборната кампания в Щатите

Готви се пролетен украински напред в чест на предизборната акция в Щатите.

Това написа в своя обява във Фейсбук математикът проф. Николай Витанов по отношение на войната в Украйна.

Ето текста на обявата:

" Процес 1: Системите на Украйна и снабдяването на украинската войска. Промени няма. Украйна е закачена на системи и и се влива толкоз, едвам се извършва тактиката последният руснак да убие последния украинец в стандартна война. Не се влива повече, че ще почне нуклеарна война. Всичко е добре изчислено от позиция на американските ползи. Американците могат да считат и ще си вземат своето. И руснаците ще си вземат своето. А логистиката си върви по проект. Първо отпътува тежката техника на украинската войска и започнаха да и събират руското оръжие от някогашната Източна Европа. Свършва и то и стартират да и дават остарялото натовско оръжие. Като свърши то, ще почне да свършва и войната, другояче ще би трябвало да влезе в деяние ново натовско оръжие с натовските бойци. Западния военно-промишлен комплекс това го устройва.

Процес 2: Логистиката на съветската войска. Свършиха ли ракетите – не. Свършиха ли снарядите – не. Ами тогава, нещата не престават, както и до момента. Тоест – продължаващо артилерийско предимство на съветската войска и съпътстващи огромни загуби в жива мощ на украинската войска. Ама Пригожин бил споделил, че Вагнер нямали снаряди. Гледаме – месомелачката при Бахмут си работи. Значи има снаряди.

Процес 3: Численият състав на украинската войска. Тоя развой не върви добре. Мобилизационните запаси в Украйна привършват. Ще съберем силици за един напред. Трябва, другояче системите ще бъдат спрени. Западняците са практични – като видят, че няма към този момент пушечно месо, ще си свидлив ръцете с Русия и ще разделят Украйна. Логистичната подготовка върви. По пристанищата на Гърция и Полша се стоварва тежка техника. Руснаците също са се нагласили. Иде огромно стълкновение. Слабата точка в него – съществуването на украинско пушечно месо. В Бахмут се хвърлят нови украински бригади. Простичкият въпрос е – а къде отидоха тези, които бяха там, че би трябвало нови да се хвърлят. Ясно е къде – в месомелачката. Докато пушечното месо свърши. Тук проектът е от 3 елементи. Първо – утилизация на украинското пушечно месо. После – утилизация на пушечно месо от Източна Европа. Накрая- пищене за вкарване на натовски армии във войната против Русия. За всеки случай – подготовка за хватка номер 13, че някой може да се сети да потърси отговорност за утилизираното пушечно месо.

Процес 4: Състояние на инфраструктурата. Украинската инфраструктура продължава да отива по дяволите. Руската не е наранена. Руската стопанска система сполучливо се оправя с всякаквите наказания. Украинската – в случай че бъдат спрени системите, незабавно ще грохне. Тъй, че наливането на десетки милиарди би трябвало да продължава. Докога? Докато има пушечно месо за фронта. Няма пушечно месо, няма юруши, няма по какъв начин да оправдаваме десетките милиарди, дето ги изливаме. Разрушена инфраструктура, скапана стопанска система. За да има украинска победа, би трябвало съветската инфраструктура и стопанска система да бъдат повече толкоз разрушени. Няма нито пушечно месо, нито оръжия за реализация на такава цел.

Процес 5: Надпраговият удар. И през днешния ден няма подобен. Гледаме сериалът " Прагът “. Руснаците пробват да го смъкват, американците пробват да го поддържат задоволително висок, само че не толкава висок, че Русия да употребява нуклеарно оръжие. За поддържане на прага релативно висок, всеки ден се разходват украински войничета. Да мислим прагматично. Войничета ще има за пролетта. Ще има и за лятото. Идва кървавото лято на 2023 година.

Процес 6: Съществени придвижвания по фронтовете. Бахмут постепенно бива обграден. Мариинка – също. Покрай Угледар украинската войска позакрепи ситуацията. Резервите обаче не доближават, с цел да се държи фронта и той постепенно се движи на запад. Тук промени няма. Това, което гледаме е дали украинските елементи в Бахмут ще получат заповед за оттегляне или едно дивизия ще бъде котелирана. Знаете, кое е слабото място на украинската войска – пушечното месо. Ако то стане незадоволително, системите ще бъдат спрени. Което значи делене на Украйна.

Това, което се готви е пролетен украински напред в чест на началото на предизборната акция в Щатите. 100 000 индивида пушечно месо, това са 30 бригади или 90 батальонно тактически групи. Иде огромното стълкновение. Този път обаче руснаците една ли ще отстъпват територии, с цел да си пазят живата мощ. И двете страни са наясно – заминат ли тези 100 000 войната свършва, пушечно месо от локални източници няма повече от кое място да пристигна. И така – чакаме и гледаме. Боят на наличните украински бойци за напред понижава заради месомелачките в Бахмут и на други места.

Процес 7: Идеологическата битка. В Русия нещата са много спокойни, обстановката на фронта все още е удобна, няма условия за всеобщи вълнения.

Проблемите са при украинците. Почваме да приготвяме почвата за рухването на Бахмут. Американците от дълго време споделиха – абе украйнци, не ручайте жабетата при Бахмут, оттеглете се. Не, та не. Очертана се обграждане на малко повече от една украинска дивизия при Бахмут. Кланицата ще е страшна. Не знам по какъв начин си го мислят украинските генерали, само че от идеологическа и пропагандна позиция погромът ще е колосален. Това към този момент е ясно, по тази причина в Бахмут се хвърлят нови и нови украински бригади. Нали помните, какво съм ви писал стотина пъти

Закон на Витанов: На един военачалник му идва акъла, когато му свършат запасите.

Да му мислят украинските генерали. Ще ги натискат да хвърлят още пушечно месо в месомелачките. За политическото управление нещата са ясни – при крах – хватка номер 13. И ще бъдат упрекнати генералите.

Процес 8: Пропагандата у нас. Пълната тъга продължава. Че и печал. Няма фина национална агитация. Оставена е да е лее украинската такава. А тя е цялостна аматьорщина. Оставена е да се лее американската такава. Но тя е за хора, които даже не знаят къде е Украйна. Българинът е доста по – информиран, тъй като Украйна е под носа му.

И споделя Витанов – оправете си пропагандата, гледайте действително на нещата. Няма – по малките екрани ни заливат с юнаци с блеснали очи, пророкуващи скорошна украинска победа. Иде кърваво лято с огромни сражения и чудовищни загуби и от двата страни. Загубите на украинците ще са доста по-големи, тъй като отново ще има напред с политически цели против артилерийско предимство на съперника. Но вие не ме слушайте. Слушайте какво ви приказват ония с блесналите очи. Нали четете каквото ви пиша: вие ги слушайте тези с блесналите очи, само че в никакъв случай не забравяйте къде е алената линия на Витанов. А тя е – изпращане на български войничета на фронта. И тая линия е същата, каквато е била линията на цар Борис III.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР