Готвеното назначение на Антон Тодоров за председател на комисията за

...
Готвеното назначение на Антон Тодоров за председател на комисията за
Коментари Харесай

ГЕРБ създават опасност от пренаписване на най-новата история, смята Огнян Минчев

Готвеното предопределение на Антон Тодоров за ръководител на комисията за досиетата може да докара до проведен опит за смяна на най-новата история, сподели през днешния ден по " Нова телевизия " политологът Огнян Минчев. Той добави, че това ще докара до легитимиране на политико-икономическата олигархия в България..

Огнян Минчев предизвести, че Тодоров е свръхидеологизиран човек, който е извънредно прочувствен, когато става дума за политически дела. Той сподели още, че се притеснява, че депутът от ГЕРБ, в качеството си на началник на комисията, може да прибегне до разрешаване на персонални спорове.

" Познавам Антон Тодоров, бил ми е студент. Той има качества, само че те не са подобаващи за тази позиция,. При него едни и същи документи постоянно служат за доказване на противоположни тези ", разясни Огнян Минчев.

Според него като началник на комисията Тодоров ще създаде " фойерверки ", което ще обезцени и компрометира работата на целият орган. Минчев заключи, че това е следващ случай, при който от ГЕРБ подмятат скандални решения, с цел да видят какви ще са реакциите, след което следвали " мъдри " решения от страна на Борисов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР