Готвенето у дома е не само удоволствие. То е творческа

...
Готвенето у дома е не само удоволствие. То е творческа
Коментари Харесай

Трите зодии, които са царе в кухнята

Готвенето вкъщи е освен наслаждение. То е креативна активност, която зарежда, релаксира и успокоява. Но да си добър в кулинарията се изискват неизменност и любознание. Да умееш да готвиш добре, по нюх, без да спазваш съответни предписания и грамажи е майсторство от висока класа.

Има едни 3 зодии, които се славят като най-хубавите кулинари. Те напипват верните съставки от първия път, готвят с лекост и даже импровизациите им се получават много по-добре от истинските техники на подготвяне на ястията. Вижте ги в канала във vbox7:

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са в действителност едни големи гурме ценители . Те обичат да си угаждат с хубава храна, а във вените им е да я подготвят по специфичен метод. Често опитват с непознати подправки и от няколко елементарни продукта основават изключителни ястия.
 храна iStock/Getty Images
Лъв

Лъвовете са царете на кухнята, освен на зодиакалния кръг. Отдава им се да готвят месо извънредно добре, а в основаването на луксозни салати са ненадминати. Няма по какъв начин да сгрешите, в случай че заложите на половинка Лъв - постоянно ще има нещо прелестно за ядене вкъщи.-->

Скорпион

Скорпионите готвят чисто и точно, а кулинарните им шедьоври са почтени за дегустация от мастър шефове. Няма нещо, което да им се опре в кухнята, оправят се с всичко и най-важното, бързи са. А когато усъвършенстват някое ядене, ще попаднете в Рая на храната.
 готвач iStock/Getty Images
И още:

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР