Готвачите в Hell’s Kitchen България приготвиха храна за екипа и

...
Готвачите в Hell’s Kitchen България приготвиха храна за екипа и
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ в Hell’s Kitchen България

Готвачите в Hell’s Kitchen България подготвиха храна за екипа и звездните участници на „ Като две капки вода “, а те върнаха услугата на спечелилите с частни осъществявания по време на подготовки. Вечерната резервация в ресторанта вървеше по вода за Сините, до момента в който Червените затъваха в личните си неточности, което дефинира появяването им на номинации.

Пред претендентите за кулинарна популярност стоеше тестването да сготвят ястия, които да бъдат като две капки вода с обичаните специалитети на някои от най-големите международни суперзвезди. Червените и Сините каравани трябваше да се стиковат при издаването на поръчките, което затрудни работата на дамите и докара до техния неуспех.



На вечерята двата тима готвеха в три дейности, като по-добрият сложи сладостен край на резервацията. Множеството взаимни отстъпки в Червената кухня предизвикаха началник Ангелов да остави единствено Валентина и Елена на постовете им, като отвори вратата към общежитието за останалите Червени. Сините получиха аплодисментите на шефа и продължиха самоуверено напред с десертите, до момента в който тимът на алените куртки избираше кой да изпрати на номинации. Липсата на наличие в кухнята на Ада подсигурява на Янита място в борбата за оцеляване.



Какви ще са съвпаденията в дневното предизвикателство? На какво ще научи готвачите началник Нодзоми Фурутани? Кой от участниците ще си направи сепуко? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на страницата и профила на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР