Готвачът на германския национален отбор по футбол е разтревожен от

...
Готвачът на германския национален отбор по футбол е разтревожен от
Коментари Харесай

Готвачът на германския национален отбор е разтревожен за изхранването на футболистите в Катар

Готвачът на немския народен тим по футбол е угрижен от вероятността продуктите за менютата на играчите да не дойдат в точния момент за международното състезание в Катар, написа организация ДПА.

" На всеки шампионат преглеждаме обстойно и нашироко вариантите за това какво можем да занесем до такава степен и какви проблеми ще срещнем. Този път открихме, че не е елементарно да занесеш каквото и да било до Катар ", споделя Антон Шмаус и прибавя, че страната изисква специфични документи за импорт на храни от Германия.

Шмаус се грижи за диетите на Мануел Нойер и компания от 2017 насам. Той счита, че в Катар ще се сблъска и с още един чужд проблем - климата.

" Когато тръгнем, тук ще бъде зима, а ще пристигнем на лятна конюнктура. Затова мислим и по какъв начин да поддържаме футболистите ни хидратирани от самото начало ", продължава той.

Шмаус разкрива още, че за разлика от лятна Европа, в Катар вечерта е студена и градусите се повишават внезапно сутринта. Това ще бъде проблем за правенето на хранителна стратегия, която нормално зависи от производството в района, в който се намира тимът. Катар обаче не изкарва доста на пазара.

Шмаус споделя още, че мисли за изхранването на националите до самия завършек на шампионата.

" Предполагаме, че ще играем до последно, по тази причина и аз възнамерявам нещата по този метод ", приключва той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР