Готвач в ПЪБ беше осъден за убийството на бившата си

...
Готвач в ПЪБ беше осъден за убийството на бившата си
Коментари Харесай

Главният готвач ВИНОВЕН за убийството десетилетие след изчезването на майка му Клеър Холанд – тъй като беше заловен, когато призна за под прикритие

Готвач в ПЪБ беше наказан за убийството на някогашната си партньорка, откакто я упрекна, че детето им е взето под грижи, Кралската прокуратура сподели.

41-годишният Дарън Осмънт умъртви 32-годишната в разгулен спор часове откакто за последно беше забелязана да излиза от механа в центъра на Бристол през юни 2012 година

Въпреки задълбочените полицейски следствия, майката на четири деца в никакъв случай не е била виждана от този момент и тялото й по този начин и не е открито.

Кралският съд в Бристол разбра, че когато Осмънт е попаднал под съмнение, детективите са назначили чиновник под прикритие, с цел да се сприятели с него, който по-късно е записал многократните му признания за нейното ликвидиране.

Между декември 2020 година и юли 2022 година служителят на реда, представящ се за човек на име Пади О'Хара, сътвори небивалица, че е забъркан в незаконния под земята свят с връзки с проведената престъпност.

След двумесечен развой Осмънт от Chessel Drive, Patchway, South Gloucestershire, беше приет за отговорен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР