Готови сме за още преговори, искаме да подпишем споразумението. Това

...
Готови сме за още преговори, искаме да подпишем споразумението. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков: Готови сме за още преговори, искаме да подпишем споразумението

Готови сме за още договаряния, желаеме да подпишем съглашението. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " пред bTV. Според него партиите са били на финалната крачка от подписването на контракта за ръководство.

“Мария Габриел може да вземе досието от президента и в идващите 7 дни да довършим тези фрази. Не е нужно да я връща празна още през днешния ден. Ако Бойко Борисов мисли държавнически, както го е посочил обратно във времето, няма да разреши да загубим еврозоната с възможни нови избори “, сподели Петков.

“Отстъпихме пред настояването Мария Габриел да е и външен министър с изключение на министър председател. Двамата с акад. Денков явно си имат доверие. Само три в света са такива случаи и това не е типично, само че отстъпихме. Но в 18 часа ни споделиха, че не могат да подпишат съглашението. В него става дума за идващите 9 месеца “, изясни съпредседателят на Политическа партия.

Той добави, че е направил няколко опита да се свърже с водача на ГЕРБ по време на договарянията в последните дни, само че всички те били несполучливи.

“През цялото време на последните договаряния с ГЕРБ-СДС за държавно управление не сме контактували с Бойко Борисов. Няколко пъти пробвах да направя връзка с него, само че той очевидно настояваше да поддържаме връзка единствено с преговорния екип “, изясни Кирил Петков
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР