Гостуването на ПФК Левски“ София на Черно море във Варна

...
Гостуването на ПФК Левски“ София на Черно море във Варна
Коментари Харесай

БФС отложи гостуването на Левски във Варна

Гостуването на ПФК „ Левски “ София на Черно море във Варна от 4-ия кръг на българското футболно състезание бе отсрочено по искане на " сините ". Срещата трябваше да се състои на стадион " Тича " във Варна на 1 август.

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз почете молбата на столичани мачът да не се организира по стратегия поради присъединяване на отбора в шампионата Лига на конференциите.

Левски се класира за третия квалификационен кръг, откакто в профил ПАОК с общ резултат от 3:1.

" По искане на ПФК „ Левски “ София на съображение член 44, ал.1, писмен знак а/, предложение трето от Наредбата за шампионатите и шампионатите в системата на БФС сезон 2022/2023 и със единодушието на Нова Броудкастинг груп и БПФЛ, срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Черно море “ Варна – ПФК „ Левски “ София, планувана за 01.08/понеделник/2022 г от 20.45 часа се отсрочва. Срещата от IV – ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК „ Арда “ Кж – ПФК „ Септември “ София, ще се играе по стратегия 01.08/понеделник/2022 г от 20.30 часа вместо от 18.30 часа ", оповестиха от СТК към БФС.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР