“Господин Рибарски, бихте ли ми обяснили за фирмата “Металик АД

...
“Господин Рибарски, бихте ли ми обяснили за фирмата “Металик АД
Коментари Харесай

Брат, тъща, майка, фирми: Дебатът в пленарна зала стана личен

“Господин Рибарски, бихте ли ми обяснили за компанията “Металик ” АД на Дечко Колев, която ще получи 185 млн. евро от ПВУ? Какви връзки имате с него и в действителност ли ви е чичо, тъй като от Стара Загора ми се обадиха от структурата на Политическа партия и ми споделиха, че сте родственици. Разбрах и друго - имате брат, който се споделя Атанас. Тъща му е назначена за шефка в Стара Загора? Вие май се превръщате в Делян Добрев - цялата рода я назначавате в Стара Загора ”, съобщи Радостин Василев.

“Ако имате нещо да кажете резонно - кажете го. Имате късмет с този избор на съмнение. Чичо, вуйна, тъст… не знам какви родственици ще ми измислите - това са опашати неистини и изместват фокуса. Мини и ТЕЦ-ове все по-трудно ще извършват отговорностите си, няма да има пари за заплати. Хора стоят на автомагистралите две седмици и вие ги употребявате в предизборна акция ”, отговори Радослав Рибарски. 

След това Василев изиска процедура по метода на водене, само че в нарушаване на разпоредбите за активността на Народното събрание той още веднъж стартира да подмята въпроси. Рибарски отхвърли изказванията и дефинира тематиките като маловажни. 

" Господин Василев, това нямаше общо с метода на водене. Злоупотребявате ", скастри го председателстващата съвещанието Росица Кирова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР